Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Karácsony: Még lehet jelentkezni az ingyenes fővárosi tesztelésre

Szerző: | 2021. február 16., 09:48 | Belföld

Képünk illusztráció. A Zalaegerszegi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály munkatársa mintát cseppent egy antigén gyorsteszt paneljére a Zala Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási és Rehabilitációs Igazgatási Fõosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértõi Osztályán kialakított vizsgálóban 2021. január 16-án (Fotó: MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Maradtak még helyek a főváros által szervezett ingyenes koronavírus-tesztelésen – tette közzé Budapest főpolgármestere kedden a Facebook-oldalán.

HIRDETÉS - AIP

Karácsony Gergely bejegyzésében arra bíztatott, hogy aki teheti, jelentkezzen a tesztelésre. – Az utóbbi napokban emelkedni kezdtek a fertőzésszámok, és amíg nincs elegendő vakcina, addig a legjobb, amit tehetünk, ha tesztelünk. A pozitív eredményt produkálók karanténba vonulásával megakadályozható egy újabb fertőzéslánc kialakulása – írta. Regisztrálni a https://koronavirus.budapest.hu/teszt-eloregisztracio oldalon lehetséges.

A főpolgármester emlékeztetett, hogy a szűrés február 18. és 27. között lesz két helyszínen, a Városháza parkban és a Széll Kálmán téren, reggel 8 és este 6 óra között. A tesztelést budapesti lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők kérhetik; a 18 évesnél fiatalabbak szülői kísérettel vehetik igénybe. A mintavételt követő 30 percen belül kiderül, hogy aktív fertőzött-e az illető.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: főváros, koronavírus, tesztelés


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest