Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Rabosítottak egy momentumos politikust

Szerző: | 2021. február 16., 15:15 | Belföld

Fotó: Szemző Áron/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy háromdimenziós zebra felfestése miatt rabosították Szemző Áront. A momentumos politikus a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy 2019. szeptember 11-én festett fel egy gyalogátkelőhelyet Budakeszin az általános iskolához. Előtte ott annak ellenére nem volt ilyen, hogy buszvégállomás és bölcsőde is található a közelben. Az itt lakók szerint pedig egyébként is szükséges volt már a forgalom lassítása – tette hozzá.

HIRDETÉS - AIP

A politikus fontosnak tartotta megjegyezni, hogy ő nem önkényesen jelölt ki gyalogátkelőt, ez már megtörtént korábban.– Én csak meghallottam a budakesziek szavát, felgyorsítottam a folyamatot és cselekedtem a lakók érdekében – fogalmazott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az ügy nem maradt következmények nélkül, a kedd délelőttöt pedig a Budaörsi Rendőrkapitányságon töltötte, miután gyanúsítottként idézték be. Ezután rabosították: készítettek róla fényképeket, és ujjlenyomatot vettek.

Szemző Áron úgy látja, a zebra felfestésével nem követett el bűncselekményt, így a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett. A rendőrök viszont végig nagyon korrektek voltak vele, fűzte még hozzá.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Budakeszi, Budaörsi Rendőrkapitányság, Momentum, Szemző Áron


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest