Elfogadták a Klubrádió hiánypótlását

Elfogadták a Klubrádió hiánypótlását

Klubrádió – 92,9 MHz (Forrás: Klubrádió Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elfogadta Klubrádió Zrt. hiánypótlását a 92,9 MHz-es frekvencia pályázatán – erősítette meg a Media1 portálnak a rádió. Mint arról beszámoltunk, a 92,9 MHz-en vasárnap éjfélkor fejezte be sugárzását a rádió, miután a Médiatanács nem hosszabbította meg jogosultságát. A frekvenciára kiírt új pályázaton a rádiót működtető cég újra elindult. Két riválisa akadt, azokat azonban kizárták, a Klubrádió Zrt.-t pedig hiánypótlásra szólították fel, ennek eleget is tettek.

A két kizárt pályázó fellebbezett a Médiatanács döntése ellen, így a frekvenciapályázatot leállította a hatóság. Időközben azonban mindkét riválisa visszavonta a jogorvoslati kérelmét, így újraindult a pályázati eljárás.

A kizárások miatt a Klubrádió Zrt. az egyetlen pályázó a hullámsávra. Az NMHH a társaság pályázatát tartalmi szempontból ezek után fogja értékelni.