„Akkor én is proli vagyok” – Jakab Péter után Szabó Tímea is parizerről és piros aranyról posztolt

„Akkor én is proli vagyok” – Jakab Péter után Szabó Tímea is parizerről és piros aranyról posztolt

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. április 6-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Azt hallom, hogy a párizsi és a piros arany a Fidesz szerint proli dolog. Dömötör Csaba még ma is ezen viccelődött a parlamentben. Hát akkor ezennel csatlakozom Jakab Péterhez, és merem állítani, hogy több millió magyarhoz hasonlóan akkor én is proli vagyok – erről írt közösségi oldalán Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke hétfő este. Jakab pár napja osztott meg az említett élelmiszerekről fotót megjegyezve, ezek gyerekkorának kedvenc ízei, ám ezzel kivívta a kormánysajtó kritikáját többek közt azért, mert ezt a húsvét előtti böjt első napján posztolta, mások pedig azzal élcelődtek, „proliság” ilyeneket enni.

Azt hallom, hogy a párizsi és a pirosarany a Fidesz szerint proli dolog. Dömötör Csaba még ma is ezen viccelődött a...

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. február 22., hétfő

– Értem én, hogy Orbán Ráhelnek 20 milliós karórára is futja, Szijjártó adriai luxusjachton bekkeli ki a járványt, Rogán pedig másfél milliárdért készült éppen felvásárolni fél Borsod megyét, de az ereszcsatorna-jobboldal jobban teszi, ha időnként kinéz a lesötétített Audikból, és meglátja a valóságot. Milliók maradtak munka és valódi megélhetés nélkül a válság alatt, ezért a vacsorájukon való gúnyolódás és a lopás helyett esetleg ideje lenne magukon kívül másokon is segíteni! – zárta gondolatait Szabó Tímea.