Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor támogatná, hogy a vírus ellen védett emberek felmentést kapjanak egyes korlátozások alól

Szerző: | 2021. február 22., 18:04 | Belföld

Orbán Viktor kitölti az újranyitásról szóló nemzeti konzultációt (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Hahó, Facebookosok! Ez a pillanat is végre elérkezett, tudunk értelmesen konzultálni arról, hogy milyen körülmények között és hogyan oldjuk fel a járvány helyzet miatt bevezetett korlátozásokat. Épp elegünk van ebből, már szabadulni akarunk tőle – köszöntötte közösségi oldalán hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök követőit videóüzenetében.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10159038502606093?cft[0]=AZU9ErZzErn5qHst71kuxGwLn_XjDPVGcf79tQEcSdjrBOuq0ILw5ErHmZcHIUnl3IrN4UqM7xqH1cL-JlCSTr1MS2ngOZae8xiPvV3keataib_US3cpXoWt5DI65iN7hcCdccQB_lddhRxgI9dhqn4NWERjjkj1nIhkIBJTM6Ot_xLUXZcJNn_1adG856AOg9M&tn=%2CO%2CP-R

Elmondta: abban, hogy mikor oldják fel a korlátozásokat, természetesen a járványügyi szakemberek véleménye lesz a döntő, de hogy hogyan és hány lépésben, abban mindenkinek számít a véleménye a kormányfő szerint, ezért azt kéri mindenkitől, töltse ki a kérdőívet.

A videón az is látható, ahogy a miniszterelnök maga is kitölti a konzultációt tabletjén, például bejelöli, hogy véleménye szerint lépésről lépésre legyenek feloldva a korlátozások, de azt is, hogy támogatja, hogy azok, akik átestek a betegségen vagy beoltatták magukat, felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól. A miniszterelnök szintén támogatja, hogy az első enyhítések között szerepeljen az este 8 utáni kijárási tilalmon való lazítás.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: nemzeti konzultáció, Orbán Viktor


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest