Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Budai Gyula: Na kedves „Nyúlbéla” Fekete-Győr András

Szerző: | 2021. február 23., 13:25 | Belföld

Fekete-Győr András bejelenti, hogy indul miniszterelnök-jelöltként (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy listát állított össze a fideszes Budai Gyula azokról, akikkel szerinte kezdenie kellene az elszámoltatást Fekete-Győr Andrásnak, ha már zászlajára tűzte azt.

HIRDETÉS - AIP

Budai Gyula ezúttal is reagált az ellenzék körüli történésekre, mégpedig a tőle megszokott minősítgetésekkel. Ezúttal a fókuszban Fekete-Győr András volt, aki hétvégén jelentette be, hogy a Momentum színeiben elindul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. Már beszédében is utalt rá, a Telexnek adott interjújában pedig ki is fejtette, hogy Mészáros Lőrincnek és Rogán Antalnak a bíróság előtt a helye.

HIRDETÉS - AIP

Budai Gyula a történteket úgy kommentálta, hogy „az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje, aki mindenkit (Orbán Viktort, Rogán Antalt és gondolom engem is) börtönbe akar juttatni!”. Nem is érti, hogy miért nem kezdi a sort a „baloldal vezérével és egyben főnökével, Gyurcsány Ferenccel, vagy a költségvetési csaló, bűnöző Czeglédy Csabával, avagy a jogellenes pénzügyi tevékenységet folytató Dobrev Klárával?!”. Megemlítette még a cigarettacsempészettel lebukott Legény Zsolt, az egy kiszivárgott videón fehér poros zacskót lóbáló korábbi MSZP-s Lackner Csabát, vagy éppen a korrupciógyanús ügyekkel összefüggésben hozott kispesti polgármestert, Gajda Pétert is.

– Na kedves „Nyúlbéla” Fekete-Győr András, itt van a lista azokról akikkel összeálltál, a barátaidról, a szövetségeseidről és lehet kezdeni az elszámoltatást, persze csak akkor, ha elég bátor vagy és nem vagy Nyúlbéla! – írta. Hogy ebben segítsen neki, Budai Gyula ígérete szerint elküldi azokat a dokumentumokat, amelyek Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának és a Czeglédy Csabának a „fiktív kölcsönszerződéseit tartalmazza”. Egyúttal azt is felvetette, hogy az Európai Parlamentben ülő momentumos Cseh Katalin lobbizzon azért is, hogy az OLAF indítson vizsgálatot az ALTUS által Czeglédynek adott európai uniós források ügyében is.

Címkék: budai gyula, ellenzéki előválasztás, Fekete-Győr András, miniszterelnök-jelölt


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest