Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kedden is kisüthet a nap

Szerző: | 2021. február 23., 05:30 | Belföld

Téli napsütés (Fotó: Hert Niks/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A köd, illetve a rétegfelhőzet csak lassan oszlik fel, ott hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de főként keleten (az Alföld egyes részein) egész nap megmaradhat a köd, néhol szitálás előfordulhat kedden – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

HIRDETÉS - AIP

Arra is kitértek, a Dunántúlon élénkülhet meg az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11 és 17, a tartósabban, illetve a tartósan borult, ködös tájakon 6 és 10 fok között alakul.

HIRDETÉS - AIP

Az Időkép szerint sem lesz front térségünkben, de a reggeli nyirkos, ködös időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak, rossz lehet a hangulatunk, fáradékonyság, levertség jelentkezhet, közérzetünk, hőérzetünk is alacsonyabb lehet. Keringési és vérnyomáspanaszok jelentkezhetnek. A nappali melegedés hatására fejfájás, migrén előfordulhat.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest