Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Bayer az alagút-ügyről: Dobónak még könnyű volt, mert kiszabhattak halálbüntetést

Szerző: | 2021. február 24., 11:26 | Belföld

Stummer János (Fotó: Stummer János Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úgy tűnik, érzékenyen érintette Bayer Zsoltot, hogy Stummer János nyilvánosságra hozta a Puskás Aréna alá tervezett titkos alagút ügyét. A nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke maga is arról beszélt kedden, hogy példátlan tettre készül, mert nyilvánosan beszél egy titkosítani kívánt ügyről, miután szerinte ez abszolút a közre tartozik. A Puskás Aréna aztán közölte is, hogy valóban szó van egy ötven méteres autós aluljáróról, amin keresztül a védett személyek haladhatnának.

HIRDETÉS - AIP

A Magyar Nemzetnek nevezett lap publicistáját a titkosítás semmibe vétele bosszantotta fel, ami miatt szerinte mindenféle súlyos következményekre van szükség. Úgy látja, a jobbikos politikus „egy ocsmány, gyáva bűnöző”, akit „még ma le kell váltani, a nemzetbiztonsági bizottság gyorsított eljárásban adja ki, emeljen vádat ellene az ügyészség esküszegés és hazaárulás miatt, és a lehető leggyorsabban zárják börtönbe.” Ott majd kiteljesedhet szerinte Stummer „valódi énje”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Bayer végül egy idézetet is hozott: „Hegedűs István! Esküdet megszegted, hazádat elárultad – büntetésed: halál…” A publicista szerint Dobó Istvánnak még könnyű volt, a büntetési tételek viszont azóta megváltoztak.

Stummer János szerdán a Facebook-oldalán azt írta, a „propagandasajtó” már tudja, amiről őt még nem is értesítették, de számolt ezzel, vagyis hogy a Magyar Nemzet arról írt, hogy nemzetbiztonsági átvilágítást kezdeményeznek vele szemben.

„Innen üzenem a miniszterelnöknek: engem nem lehet megfélemlíteni, nem fogok meghátrálni! Fel vagyok készülve a bosszúhadjáratra, amit a Karmelitából vezényelnek majd ellenem. Tudja, miniszterelnök úr, a hazát nem az árulja el, aki leleplezi a tervüket. A hazát az árulja, aki ilyen válság idején milliárdokért épít magának aluljárót a stadionjába. A hazát az árulja, aki cserben hagyja a saját népét, ahogyan azt Ön tette” – közölte a nemzetbiztonsági bizottság elnöke.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bayer Zsolt, Puskás Aréna, Stummer János


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest