Orbán Viktor: „Csupa rossz hírem van”

Orbán Viktor: „Csupa rossz hírem van”

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Drámai hangvételben buzdít mindenkit az oltás felvételére Orbán Viktor a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött legújabb videójában. Mint elmondta, bejelentkezése előtt különleges tudást birtokló orvoscsoporttal, járványmatematikusokkal találkozott, akik annak megértésében segítenek, hogy az egészségügyi jelenségek milyen trendekké állnak össze.

Azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni velünk a következő napokban, hetekben, csupa rossz híre van a miniszterelnöknek.

– A járvány kezdete óta a legnehezebb két hét előtt állunk – szögezte le Orbán Viktor. Magyarázatképpen hozzátette, az újfajta mutációk megjelenése miatt a fertőzések száma erősen nő és nőni fog. Úgy látja, olyan terhelés lesz a kórházainkon, mint amilyen még nem volt, minden orvosra, minden ápolónőre és minden lélegeztetőgépre szükségünk lesz.

Ezért arra kéri a lakosságot a miniszterelnök, hogy a saját maguk életében is a lehető legfegyelmezettebben tartsák be azokat az előírásokat, amelyeket a operatív törzs közzétesz.

– Verseny futunk az idővel – hangsúlyozta, majd kitért arra, hogy ha sokan regisztrálnak, sokan jelentkeznek oltásra és sokan oltatják be magukat, akkor ez a nehéz időszak lerövidül. Ha kevesen regisztrálnak és kevesen oltatják be magukat, a nagyon nagy nyomást jelentő időszak hosszabb ideig fog tartani.

– Kérek mindenkit, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat – zárta mondandóját Orbán Viktor.