Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor: „Csupa rossz hírem van”

Szerző: | 2021. február 25., 15:39 | Belföld

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Drámai hangvételben buzdít mindenkit az oltás felvételére Orbán Viktor a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött legújabb videójában. Mint elmondta, bejelentkezése előtt különleges tudást birtokló orvoscsoporttal, járványmatematikusokkal találkozott, akik annak megértésében segítenek, hogy az egészségügyi jelenségek milyen trendekké állnak össze.

HIRDETÉS - AIP

Azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni velünk a következő napokban, hetekben, csupa rossz híre van a miniszterelnöknek.

– A járvány kezdete óta a legnehezebb két hét előtt állunk – szögezte le Orbán Viktor. Magyarázatképpen hozzátette, az újfajta mutációk megjelenése miatt a fertőzések száma erősen nő és nőni fog. Úgy látja, olyan terhelés lesz a kórházainkon, mint amilyen még nem volt, minden orvosra, minden ápolónőre és minden lélegeztetőgépre szükségünk lesz.

Ezért arra kéri a lakosságot a miniszterelnök, hogy a saját maguk életében is a lehető legfegyelmezettebben tartsák be azokat az előírásokat, amelyeket a operatív törzs közzétesz.

– Verseny futunk az idővel – hangsúlyozta, majd kitért arra, hogy ha sokan regisztrálnak, sokan jelentkeznek oltásra és sokan oltatják be magukat, akkor ez a nehéz időszak lerövidül. Ha kevesen regisztrálnak és kevesen oltatják be magukat, a nagyon nagy nyomást jelentő időszak hosszabb ideig fog tartani.

– Kérek mindenkit, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat – zárta mondandóját Orbán Viktor.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, koronavírus-oltás, Orbán Viktor


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest