Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Az LMP társelnöke, Schmuck Erzsébet is megkapja a kínai vakcinát

Szerző: | 2021. február 26., 09:42 | Belföld

Schmuck Erzsébet, az LMP parlamenti frakcióvezető-helyettese, akit a párt kongresszusa nagy többséggel társelnökké választott, beszél a kongresszus után tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Loft Events Rendezvényteremben 2019. november 23-án. Jobbról Kendernay János, az LMP másik társelnöke. (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Holnap engem is beoltanak a kínai vakcinával, bár jobban örültem volna, ha olyat kapok, amit az Európai Gyógyszerügynökség engedélyez. De ez van. Vagy holnap kínai vagy ki tudja mikor valamelyik másik – jelentette be közösségi oldalán Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke még csütörtökön, vagyis az oltást pénteken kapja meg.

HIRDETÉS - AIP

A politikus posztját azzal folytatta: „Melyik a kisebb rossz? Sokat rágódtam ma ezen. Sok emberrel találkozom, és nemcsak én vagyok kitéve, hogy rám talál a koronavírus, de sajnos tovább is adhatom. Remélem a szakembereknek lesz igazuk, hogy bármelyik vakcina jobb, mint a nem oltás. Hamarosan kiderül.”

Nem Schmuck az első, aki jelezte, kínai vakcinát kapott. Csütörtökön erről számolt be az ATV műsorvezetője, Sváby András is és Bayer Zsolt kormánypárti publicista is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: kínai vakcina, LMP, oltás, Schmuck Erzsébet, Sinopharm


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest