Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Évi 8 milliót forintot költ bérelt parkolóhelyekre a főváros 35 fős cége

Szerző: | 2021. február 27., 07:42 | Belföld

Fotónk illusztráció: parkoló autók (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több mint 920 ezer forintot fizet évente egy-egy autójának bérelt parkolóhelyért a főváros egy kisebb cége – írja a Telex. Az Enviroduna Kft.-ről van szó, amely a belvárosi Curia utcában működik, gépjárműveinek pedig a közeli Reáltanoda utcában bérel parkolót.

HIRDETÉS - AIP

A cég a portállal azt közölte, hogy 2016 és 2020 között 11 parkolóhelyet béreltek, majd tavaly ez a szám 9-re csökkent. Ez azt jelenti, hogy, a korábbi években 10 millió 137 ezer forintos parkolási költségük volt, az elmúlt esztendőben pedig ez 8,3 millió forintra csökkent. A vezérigazgató szerint ez a legolcsóbb lehetőség a környéken, ezt többször is megvizsgálta.

Az Enviroduna honlapja szerint összesen 35 munkatárs dolgozik a cégnél. Vagyis, a társaság munkatársainak legalább negyede céges kocsival jár dolgozni a belvárosi Curia utcai irodába, és nekik mind drága parkolóhelyet bérel a cég a közeli Reáltanoda utcai mélygarázsban. Mindezt úgy, hogy 2021 elején a cégnek 9 munkatárstól kellett megválnia.

Az Enviroduna Beruházás Előkészítő Kft. a cég honlapja szerint 2002. február 1-jén alakult „Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep és kapcsolódó létesítményei” úgynevezett ÉLŐDUNA Projekt előkészítése és megvalósítása során szükséges projektmenedzseri feladatok elvégzésére. A társaság alapítója és egyszemélyes tulajdonosa a fővárosi önkormányzat.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Enviroduna Kft., főváros, parkolás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest