Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Gyurcsány Ferenc szerint a Fidesz erőszakba fogja sodorni az országot

Szerző: | 2021. február 27., 13:12 | Belföld

Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) X. tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2020. március 1-jén. MTI/Máthé Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az elmúlt napok több hírét is összevetve úgy látja Gyurcsány Ferenc, hogy „ha így marad, akkor tragédia vár ránk. A Fidesz erőszakba fogja sodorni az országot”.

HIRDETÉS - AIP

A Demokratikus Koalíció elnöke egyrészt azt az esetet hozta fel, amikor megszúrtak egy nőt, aki a színművészetis hallgatók ismert maszkját viselte. De kitért arra is, hogy „szétszedik” Tóth Krisztinát, amiért mást adna tizenéves gyerekek kezébe olvasásra, mint a hatalom kultúrpolitikusai. Ismert, az írónő arról beszélt egy interjúban, hogy véleménye szerint ki kellene venni a kötelező olvasmányok közül Jókaitól Az arany embert a nőalakok ábrázolása miatt.

Gyurcsány Ferenc szerint ebből tragédia is lehet. – A feltüzelt rajongók először egyesével, majd kizárólagos igazságuk hitének bódulatában egyesülve nekimennek mindenkinek és mindennek, ami szemben áll saját meggyőződésükkel. Sisteregve buggyan fel az erőszak a széteső szabad világ repedésein – írta.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Demokratikus Koalíció, Fidesz, Gyurcsány Ferenc


Szuperliga: minden nap karácsony

Szuperliga: minden nap karácsony

Ha a lázadó elitklubok terve megvalósul, a csúcsfoci egy tökéletes, steril látványpékség lenne, ahova a többieknek nincs bejárás. Ez volna a globális szórakoztatóipar végső győzelme a futball felett.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest