Lélegeztetőgépre került egy fideszes parlamenti képviselő

Lélegeztetőgépre került egy fideszes parlamenti képviselő

Bányai Gábor (Fotó: Bányai Gábor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lélegeztetőgépre került és altatásban van Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő – a hírt a politikus családja osztotta meg a Facebookon. Bányai Gábor nemrég került koronavírus-fertőzés miatt a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházba. A fideszes politikus a napokban még azt írta a közösségi oldalán, hogy élete legnagyobb megpróbáltatását éli át, ennyire beteg még sosem volt.

Most a családja annyit közölt, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is, a politikus szerda óta van lélegeztetőgépen. – Az Önök támogatásának, imáinak és az orvosok rendíthetetlen munkájának köszönhetően az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz – írták.

Egyúttal megköszönték a kiskunhalasi kórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap mint nap tesznek a betegekért.