Orbán Viktort beoltották

Orbán Viktort beoltották

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„COVID 2/110. Oltva vagyok” – írta ki Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára vasárnap délelőtt az oltást megörökítő fotók kíséretében.

A képek között olyan is van, ahol a kínai Sinopharm vakcinájának a doboza látszik, jelezve, hogy azzal oltották be.

COVID 2/110. Oltva vagyok // Vaccinated ✅

Közzétette: Orbán Viktor – 2021. február 28., vasárnap

– Érdemes hallgatni az okosabbra, Müller Cecília úgy döntött, hogy az operatív törzs vezetői most már oltassák be magukat. Ez velem is megtörtént – fogalmazott Orbán Viktor a beoltásáról készített videóban. Mint mondta, jól van, kutya baja, már dolgozik.

– A harmadik hullám támad és erősebb lesz, mint az előző kettő volt, kérem regisztráljanak és oltassák be magukat, ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet – mondta. Hozzátette: itt Magyarországon is több ezren kaptuk már meg ezt a kínai oltást, bízzanak a magyar szakemberekben.

A miniszterelnök szerdán beszélt arról, hogy hamarosan megkapja az oltást. „Fontos nap ez a mai, mert ma kezdünk oltani a kínai vakcinával, nekem is reményt ad ez, hogy talán valamikor a jövő héten a védekezés irányítói is sorra kerülnek” – fogalmazott akkor.

Szombaton pedig Müller Cecília arról beszélt, hogy fontos, hogy a járvány elleni védekezést irányítók feltétlenül kapják meg a védőoltást. Az országos tiszti főorvos kiemelte, hogy az oltást külön javasolta Orbán Viktor miniszterelnöknek is. Fontosnak nevezte, hogy a kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljelenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is.

A miniszterelnök korábban a Kossuth rádióban beszélt arról, hogy ő a kínai vakcinát várja, abban bízik a legjobban, azzal oltatná be magát.