Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Egy magyar faluban már szinte mindenkit beoltottak

Szerző: | 2021. március 01., 07:27 | Belföld

Elõkészítik oltáshoz az orosz fejlesztésû Szputnyik V koronavírus elleni oltóanyagot (hivatalos nevén Gam-COVID-Vac) Budapesten, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház oltópontján 2020. február 6-án (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Békés megyei Magyardombegyházán mostanra szinte minden regisztrált páciens megkapta a koronavírus elleni oltást – írja hétfői számában a Blikk.

HIRDETÉS - AIP

– Életvitelszerűen 120-an élünk itt, átlagosan 50–55 év közöttiek – mondta a lapnak Dinyés Ildikó polgármester. – Senki sem fertőződött meg, nagyon fegyelmezett a lakosság, hiszen tudjuk, ha egy ember elkapja, a betegség végigmegy az egész falun. Március végére a második adagot is megkapják a regisztráltak, viccelődtem is, hogy zárt körű bulit csapunk utána.

A lap munkatársai ottjártukkor azt tapasztalták, hogy az emberek félelem nélkül járták az utcákat. A falu legfiatalabb beoltottja 19 éves.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, koronavírus-oltás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest