Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Gyurcsánynak a csirkepaprikás jutott eszébe arról, hogy Orbánt kínai vakcinával oltották

Szerző: | 2021. március 01., 17:28 | Belföld

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a 2021. január elsejei bejegyzésének fényképén (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást… – erről írt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke közösségi oldalán hétfőn.

HIRDETÉS - AIP

Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony…

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. március 1., hétfő

A miniszterelnök vasárnap posztolt arról közösségi oldalán, megkapta a Sinopharm nevű kínai vakcinát. – Érdemes hallgatni az okosabbra, Müller Cecília úgy döntött, hogy az operatív törzs vezetői most már oltassák be magukat. Ez velem is megtörtént – fogalmazott Orbán Viktor a beoltásáról készített videóban. Mint mondta akkor, jól van, kutya baja, már dolgozik.

A kormánypártok egyébként az ellenzéket, köztük a DK-t, azzal vádolják: oltásellenes kampányt folytatnak, míg a DK szerint ők csak azt kívánják elérni, hogy kizárólag olyan oltóanyagot lehessen hazánkban bevetni, amelyet az európai hatóságok is jóváhagytak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gyurcsány Ferenc, oltás, Orbán Viktor, vakcina


Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Az emberek hallatták a szavukat – így kommentálta a választási eredményt a győztes párt, a baloldali nacionalista Inuit Ataqatigiit. A koncessziós jogokat birtokló, kínai érdekeltségű cég nem adja fel a harcot.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest