Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Pálinkás Józsefék azt kérdezik, elindulhatnak-e önálló pártként az előválasztásokon

Szerző: | 2021. március 01., 10:31 | Belföld

Pálinkás József (fotó: NKFIH)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Új Világ Néppárt előre mutatónak tartja, hogy nyilvánosságra hozták a hatpárti összefogás előválasztási feltételeit. Az előválasztások sikeres lebonyolítása elősegítheti, hogy 2022-ben kormányváltás valósuljon meg Magyarországon – írja közleményében a párt.

HIRDETÉS - AIP

Ugyanakkor választ várnak arra a kérdésre, hogy ellenzéki pártként elindulhatnak-e önálló pártként az előválasztásokon. Az sem világos, hogy amennyiben az Új Világ Néppárt jelöltjei kellő számban megnyerik az előválasztást, és azt követően a körzeteikben az országgyűlési választást, akkor az Új Világ Néppárt alakíthat-e önálló frakciót a parlamentben.

Ezért arra kérik a hat pártot, világosan nyilatkozzanak arról, hogy lehetővé teszik-e további, szintén kormányváltást kívánó pártok indulását az előválasztásokon.

Majd arról írnak, az ellenzék legfontosabb feladatának azt tartják, hogy kiválassza azt a 106 hiteles és alkalmas embert, akiknek legnagyobb esélyük van legyőzni a Fidesz jelöltjét az egyéni választókerületekben. Ehhez pedig szükség van minden kormányváltást és politikai irányváltást kívánó párt, civil szervezet és civil jelölt közreműködésére. Így biztosítható, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon a lehető legszélesebb együttműködésben a lehető legalkalmasabb személyek indulhassanak a képviselői helyekért.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: ellenzéki összefogás, Fidesz, Pálinkás József, Új Világ Néppárt


NER típusú találkozások

NER típusú találkozások

Talán csak a magyar közélet járványszerűen terjedő (politikai) paranoiájának mellékhatása, de mostanában gyakran eljátszom a gondolattal, hogy miként jellemezném az Orbán-rendszert egy véletlenül a bolygónkra tévedő földönkívülinek.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest