Feljelentést tett a Momentum a kaszinózsúfoltság miatt

Feljelentést tett a Momentum a kaszinózsúfoltság miatt

Fekete-Győr András bejelenti, hogy elindul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Feljelentést tett a Momentum a rendőrségen a járványügyi szabályok sorozatos megsértése miatt, miután a Telex.hu videós beszámolója szerint úgy szórakoznak az emberek a budapesti Las Vegas Casinóban, mintha nem lenne járvány. A mintegy 150 négyzetméteres területen 80-120 ember kaszinózott felhőtlen hangulatban.

Fekete-Győr András, a párt elnöke – aki az ellenzéki előválasztásra miniszterelnök-jelöltnek is bejelentkezett – azt írta a közösségi oldalán: miközben Orbán Viktor kormányfő is a járvány legsúlyosabb két hetéről beszél, és az egészségügyi dolgozók is sorra mondanak fel a „katasztrofális kormányzás miatt”, úgy tűnik, a fideszes elit a zsúfolt kaszinókban nem tartja be a járványügyi korlátozásokat.

Felidézte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szavait, aki szerint „a kaszinók jogi értelemben nem szórakozóhelyek, hanem üzletek”, ezért nyitva tarthatnak. – De pontosan tudjuk, hogy nekik valójában ez is a pénzről és a hatalomról szól: a kaszinók a NER tulajdonában vannak, fideszes strómanokat gazdagítanak, ez pedig minden járványügyi szempontot felülír – fogalmazott.

Fekete-Győr szerint a „Fidesz-kaszinókat” a járvány végéig be kell zárni, a járványügyi szabályok sorozatos megszegése miatt pedig súlyos bírságot kell kiszabni. Ezért tettek a feljelentést az V. kerületi Rendőrkapitányságon – írta a Momentum elnöke, hozzátéve, hogy kíváncsian várják, hogy „lesz-e képük elutasítani”.

FELJELENTJÜK A FIDESZ-KASZINÓT A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT!

Miközben már Orbán Viktor is a járvány...

Közzétette: Fekete-Győr András – 2021. március 2., kedd