Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Hollik István a tejföldobozos Gyurcsányt emlegeti

Szerző: | 2021. március 02., 16:29 | Belföld

Hollik István KDNP-s képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 30-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsány Ferenc semmit nem tanult az őszödi beszédből, és számára semmi sem drága, még az emberi élet sem – állapította meg Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon közzétett videójában.

HIRDETÉS - AIP

Hollik István azzal kezdte bejelentkezését, hogy azt hitték, Gyurcsány Ferenc esetében az őszödi beszédnél már nincsen lejjebb, de hétfőn „bizonyította, hogy mégiscsak van”.

„Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikustársait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, továbbá a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, de a hétfői Facebook-bejegyzésében egészen odáig megy, hogy azt sejteti, a miniszterelnöknek tulajdonképpen nem is a kínai vakcinát adták be” – háborog a fideszes politikus.

Ezt egészen elképesztőnek és aljasnak tartja Hollik. „Ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, hogy ön semmit nem tanult az őszödi beszédből” – fogalmazott, majd a következő szavakkal zárta rövid, de velős üzenetét: „Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberi élet sem”.

Az ügy előzménye, hogy amikor Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap megkapta a kínai vakcinát, Gyurcsány Ferenc ezt írta: „Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást…”

A kormánypártok egyébként az ellenzéket, köztük a DK-t folyamatosan azzal vádolják: oltásellenes kampányt folytatnak, míg a DK szerint ők csak azt kívánják elérni, hogy kizárólag olyan oltóanyagot lehessen hazánkban bevetni, amelyet az európai hatóságok is jóváhagytak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gyurcsány Ferenc, Hollik István, kínai vakcina, koronavírus, Orbán Viktor, őszödi beszéd


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Mi már elmentünk, te idén se fogsz

Pin It on Pinterest