Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kialszik a vágy: egy tonna potencianövelőt foglaltak le a reptéren

Szerző: | 2021. március 03., 14:03 | Belföld

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy tonnányi, négyszázhetvenezer darab potencianövelőt és vágykeltő tablettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei a reptéren – számolt be róla a hatóság a Facebook-oldalán. Egy hazai vállalkozást kellett végül engedély nélküli nemzetközi kereskedelmi tevékenység gyanúja miatt feljelenteni. A cég gyógyszerhatósági engedély nélkül importálta a termékeket.

HIRDETÉS - AIP

A potencianövelőket Dubajban adták fel egy magyarországi vállalkozás részére, az okmányokon szándékosan téves árumegjelölést feltüntetve. Az engedély nélküli import gyanúja felmerült a szállítmány ellenőrzésekor is, így a NAV meg is kereste az az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetet (OGYÉI).

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A szállítmány címzettje a terméket nem Magyarországon, hanem Szerbiában tervezte terjeszteni. Nem járt sikerrel. Mint a Telex cikkében is szerepel, az összérték jelentős lehet, miután az egyik szerből, a Kamagra 100 mg-ból is 3500-6000 forintért rendelhető négy darab.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: NAV, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, OGYÉI, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, potencianövelő


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest