Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Karácsony Gergely egyetért a szigorítással

Szerző: | 2021. március 04., 15:11 | Belföld

Karácsony Gergely főpolgármester az 1956-os pesti nők előtt tisztelgő arcképkiállítás megnyitóján az V. kerületi Városháza parkban 2020. október 23-án (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A kormány meghozta az egyedüli helyes döntést a lezárással kapcsolatban – közölte Karácsony Gergely azután, hogy bejelentették a legújabb szigorításokat. Ismert, Gulyás Gergely elmondása szerint bezárják az óvodákat és az általános iskolákat, jövő hétfőtől nem lehetnek nyitva az üzletek – kivéve az élelmiszerboltokat, patikákat, drogériákat és benzinkutakat –, szünetelni kell a szolgáltatásoknak, a munkáltatóknak pedig javasolják, hogy minél több alkalmazottjuk álljon át az otthoni munkavégzésre.

HIRDETÉS - AIP

A főpolgármester is úgy érzi, hogy nem lehetett tovább várni. Ám azt is leszögezte, hogy a korlátozó intézkedésekkel párhuzamosan a kormány tegyen meg mindent a veszélybe kerülő egzisztenciák megvédéséért is. Gulyás Gergely egyébként azt mondta a délelőtti bejelentéskor, a bértámogatást kiterjesztik a most bezáró szektorokra is.

A kormány meghozta az egyedüli helyes döntést a lezárással kapcsolatban. Nem lehetett tovább várni, hiszen a mai napon…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. március 4., csütörtök

A főpolgármester azt is írta, tudja, hogy az emberek egyre türelmetlenebbek, ahogy fogalmazott, ő is szeretne már szabadulni. Abban látja a reményt, hogy egyre többen szereznek védettséget az oltással, amelynek felgyorsítását sürgette. Egyúttal ismét jelezte, hogy a főváros már felajánlotta oltópontok létrehozását olyan köztereken, ahol tömeges lehet a budapestiek oltása.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gulyás Gergely, Karácsony Gergely, szigorítás


Végső búcsút vettek Fülöp hercegtől

Végső búcsút vettek Fülöp hercegtől

A windsori kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési kertben helyezték végső nyugalomra az edinburghi herceget, II. Erzsébet brit királynő múlt pénteken elhunyt férjét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest