Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szijjártó: Nem került szóba a kormányülésen, hogy kötelező lesz az FFP2-es maszk

Szerző: | 2021. március 04., 22:38 | Belföld

Szijjártó Péter (Fotó: Magyar Hang/Arató László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem került szóba a kormányülésen, hogy kötelező lenne FFP2-es maszkokat hordani, mondta Szijjártó Péter a Hvg.hu-nak adott hosszú interjú alapján a 24.hu. A külügyminiszter szerint eddig sem hoztak olyan döntéseket, amelyeket nem lehetett betartani.

HIRDETÉS - AIP

Ehhez képest már szerdán szabályosan megrohamozták a vásárlók azokat a boltokat, ahol FFP2-es maszkokat lehet kapni – számolt be a Telex. A Portfólió délutáni cikke szerint pedig egy 50 darabból álló, FFP2-es kategóriájú maszkcsomag például fél nap alatt a háromszorosára drágult az egyik webáruházban: amiért csütörtök délelőtt még 4690 forintot kellett fizetni, délutántól már 14 900 forintot.

Szijjártó a kérdésre, hogy visszafizette-e az adriai jachtozás árát Szíjj Lászlónak, hosszan annyit mondott, hogy a családja jómódú, ezért nála nem merül fel a korrupció kérdése.

A külügyminiszter arról is beszélt, hogy westernfilmeket lehetett volna forgatni a lélegeztetőgépek beszerzéséről, és nem sokkal különbözik a helyzet az oltásoknál sem. Mint hozzátette, még mindig keresi a lehetőségeket, hogy rövid időn belül új vakcinákat szerezzenek be.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: FFP2-es maszk, Szijjártó Péter


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest