Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Hahó, facebookosok! – Orbán Viktor minivideókkal jelentkezik

Szerző: | 2021. március 06., 17:14 | Belföld

Orbán Viktor aláírta az ország lezárását szabályozó rendeleteket (Fotó: Orbán Viktor/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalára gyors egymásutánban két koronavírus-járvánnyal kapcsolatos videó is felkerült „Vakcinainfó Extra” címmel. A videók bal oldalán felvillantanak egy-egy kérdést, amit (feltehetően) a miniszterelnök Facebook-oldalára érkezett kommentekből választanak ki, a jobb oldalt látható Orbán pedig 45-50 másodpercben nem feltétlenül azt a kérdést válaszolja meg.

HIRDETÉS - AIP

„Hahó, facebookosok! Új helyzet, új műfaj – kezdi az első videót a miniszterelnök.

Az első videóban feltűnő „kérdés” előbb kijelenti, hogy „az öregeket már beoltották” (nem igaz), majd megkérdezi, hogy akkor miért kell bezárni az iskolákat. Orbán Viktor azonban egy szót sem veszteget az iskolákra. Helyette arról beszél, hogy két ellentétes folyamat zajlik: az oltókampány és a harmadik hullám. Azért kell most zárnunk a miniszterelnök szerint, hogy aztán nyithassunk. Mindenkit arra bíztat, hogy regisztráljon, és kérje az oltást.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A második videóban már jobban sikerült olyan kommentet „találni”, ami témájában közel áll a miniszterelnök üzenetéhez. Itt egy kedves facebookos úgy vélekedik, hogy ha így halad az oltókampány, akkor „nemsokára elérjük, hogy mindenki bel lesz oltva”.

Erre Orbán elmondja, hogy az oltások töretlenül zajlanak, a hétvégén is (dacára a bődületes katyvasznak, ami az első, valóban tömeges oltónap totális kudarcával végződött), húsvétkor is oltanak. Így állítása szerint most hétvégén elérjük az egymillió oltottat (itt nyilván csak az első adag beadására gondolhat), április elejére a 2,5 milliót, május elejére 4,5 millió, majd a határ a csillagos ég.

De ehhez, hívta fel a figyelmet a miniszterelnök, az kell, hogy regisztráljanak, és fogadják el az oltást. Erre bíztat mindenkit.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus-járvány, Orbán Viktor, védőoltás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest