Gyurcsány Ferenc: Ami történik, az az Orbán-kormány Waterloo-ja

Gyurcsány Ferenc: Ami történik, az az Orbán-kormány Waterloo-ja

Gyurcsány Ferenc 2021. március 7-i videójában (Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ami az elmúlt napokban történt, meg történik, az szerintem ennek a kormánynak a Waterloo-ja – kezdte vasárnapi Facebook-videóját Gyurcsány Ferenc. „Ha valaki nem tudja megszervezni, hogy 74 ezer embert beoltsanak egyetlen hétvégén, miközben korábban azt mondták, akár százezreket is képesek lennének; aztán lemondják, majd mégsem, aki odamegy, mégis megkapja... Szóval ez, elég gáz” – véli a Demokratikus Koalíció elnöke.

– Ha kiderül, hogy a Magyarországnak járó Moderna vakcinákból nem hívtuk le a nekünk járót, és azokat elvitték a franciák, a németek, a dánok, mi meg hoppon maradtunk, mert a kormány más vakcinákkal ügyeskedik, akkor az még inkább gáz – véli a volt kormányfő. Gyurcsány szerint ez a kormány egészen teszetosza módon viselkedik.

– Az, hogy ilyet csinál egy kormány, a közös szégyenünk, de nem közös hibánk. Ez Orbán Viktor kormányának a hibája, aminek mi fizetjük az árát. Vigyázzanak magukra – zárta videóját a volt miniszterelnök. A bejegyzés szövegében még azt is írta: „Egészen drámai és teljességgel példátlan, hogy Orbánék két összeomlás között ilyen hazaárulást engedtek meg maguknak. Nem fogjuk következmények nélkül hagyni, ezt megígérem.”