Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Gődény Györgyöt egymillióra büntették

Szerző: | 2021. március 08., 13:20 | Belföld

Gődény György YouTube-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egymillió forintos pénzbüntetést kapott Gődény György a február 28-i Hősök terén lévő tüntetés miatt – tudta meg a 24.hu.

HIRDETÉS - AIP

A lap többször is megkereste a BRFK-t a február végi tüntetést követően, hogy megtudják milyen felelősségre vonásban részesült a főszervező azok után, hogy a hatályban lévő szabályok ellenére is gyülekezést szervezett.

A Hősök terén tartott gyűléssel összefüggésben szervezés és tartás miatt egy fővel szemben 500-500 ezer forint közigazgatási bírságot, a Vajdahunyad váránál tartott gyűléssel összefüggésben gyűlés tartása miatt egy másik személyre 500 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki – kapták meg a választ.

Gödényt közben az utóbbi időben többször is gyanúsítottként hallgatták ki a szabolcsi nyomozók rémhírterjesztés miatt – tudta meg a 24.hu. A kérdezett személy elleni nyomozás még folyamatban van, az elmúlt héten folytatólagosan hallgatta ki a gyanúsítottat a Nemzeti Nyomozó Iroda. A gyanúsított védekezést terjesztett elő, melyet a nyomozó hatóság részletesen ellenőriz, amihez még időre van szükség – közölte velük az ügyészség.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gődény György, koronavírus


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest