Dobrev Klára: Sajnos, a tipikus tünetek nálam is jelentkeztek

Dobrev Klára: Sajnos, a tipikus tünetek nálam is jelentkeztek

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sajnos, a tipikus tünetek nálam is jelentkeztek. Lázas vagyok, fáj a fejem, fájnak a végtagjaim – mondta a Blikknek Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, aki múlt héten jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Hozzátette, mindenben követi az orvos utasításait, így reméli, ennél rosszabb már nem lesz és hamar túl lesz a betegségen.

Elmondta, a következő egy-két hetet biztosan otthon tölti egészen addig, ameddig fertőzőképes. Próbálja azért tartani a frontot, amennyire lehetséges.

Dobrev Klára a pozitív tesztje előtt országjáró körúton vett részt, ahogy egy korábbi Facebook-posztjában fogalmazott, „voltam nagyvárosban, vidéki faluban és fővárosi kerületben”. A politikus a bejegyzései alapján, több településen is találkozott a helyi DK-s vezetőkkel, polgármesterekkel, de beszélgetett egy zárva tartó étterem, és egy virágüzlet tulajdonosával is.

Amikor pozitív lett a tesztje, azt közölte, hogy rendszeresen jár tesztelni, akkor is rutinszerűen ment.