Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Deutsch Tamás kinevette Fekete-Győr András miniszterelnöki ambícióit

Szerző: | 2021. március 10., 16:29 | Belföld

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kedves FeGyőr, Akkor leszel miniszterelnök, amikor én római pápa. Ennyi – írta közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szerdán. A rövid, gyakran vitriolos hangvételű bejegyzéseiről is ismert politikus ezzel Fekete-Győr Andrásnak szólt be, a Momentum elnökének, aki nemrégiben bejelentette, megméretteti magát az ellenzék miniszterelnök-jelölti előválasztásán. Rajta kívül a megmérettetésre eddig hivatalosan Jakab Péter Jobbik-elnök, Márki-Zay Péter polgármester, illetve Pálinkás József, Orbán Viktor egykori minisztere, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnöke jelentkeztek.

HIRDETÉS - AIP

Fekete-Győr egyébként vasárnap mutatta be a Momentum programját. Ebben többek között négynapos munkahetet, a családtámogatási rendszer átalakítását, pedagógusi- és egészségügyi béremelést, a kínai és orosz befolyás felszámolását, évente 100 kilométernyi kerékpárutat és egységes kártyarendszert ígért az összes tömegközlekedési eszközhöz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Deutsch Tamás, Fekete-Győr András, Momentum


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest