Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A bicskei polgármestert zavarja, hogy a vásárlók összevissza mászkálnak a boltokban

Szerző: | 2021. március 11., 18:38 | Belföld, Vidéki Hang

Bálint Istvánné, Bicske város fideszes polgármestere (Fotó: Bálint Istvánné Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szokatlan Facebook-bejegyzéssel jelentkezett Bicske fideszes polgármestere, Bálint Istvánné – írja a Bicskei Napló. A városvezető szerint – aki a járvány alatt rendeletekkel, az önkormányzati képviselők nélkül vezeti a várost és szervezi a védekezést – „a vírust csak összefogással, odafigyeléssel, precizitással és alapossággal fogjuk tudni legyőzni”.

HIRDETÉS - AIP

Ennek érdekében és a „koronavírus terjedése miatt” a polgármester levelet írt a nagyobb bicskei áruházak vezetőinek. Azt kérte tőlük, hogy minden üzletben alakítsanak ki úgynevezett vásárlási irányt. „Azt tapasztaltam ugyanis, hogy a vevők összevissza járkálnak a boltokban, nem minden esetben tartják be a védőtávolságot” – írja a városvezető. Úgy tűnik, az a kézenfekvő megoldás nem jutott eszébe, hogy a boltok létszámkorlátot állapítsanak meg a területük alapján.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A cikk felhívja a figyelmet, hogy január másodikán a polgármestert még nem zavarta ennyire a védőtávolság be nem tartása, hiszen erre a napra szervezett újévi koncertet és politikai évértékelőt a városháza elé, alkoholfogyasztással, amelyre rengeteg bicskei látogatott ki, és ami miatt nyomozást indított a rendőrség.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bálint Istvánné, Bicske


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest