Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Bemutatta budai képviselőjelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom párt

Szerző: | 2021. március 14., 13:52 | Belföld

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke beszédet mond a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a XI. kerületi Szent Gellért téren 2020. március 1-jén (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Mi Hazánk Mozgalom mind a 106 egyéni országgyűlési képviselői választókörzetben, így a budai körzetekben is önálló jelölteket indít a 2022-es országgyűlési választáson – jelentette ki vasárnap a párt alelnöke, amikor Budapesten bemutatta a párt budai jelöltjeit.

HIRDETÉS - AIP

Az MTI által is idézett Novák Előd közölte: az 1-es választókörzetben Szikora Istvánt, a nemzetközi kapcsolatok szakértőjét, a 3-asban Grundter András jogászt, a 4-esben Nagy Attilát, a Mi Hazánk fővárosi elnökét, a 10-esben Katona Miklós közgazdászt, a 18-asban pedig Esze Tamás gépészmérnököt indítják. „A 2-es választókörzetben maga indul” – tette hozzá a politikus. Novák szerint a jövő évi országgyűlési választáson várhatóan csak három listából lehet választani: a Fidesz és a „balliberális szivárványkoalíció” mellett harmadik útként a Mi Hazánk Mozgalom kerül a szavazólapokra.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Ugyanakkor – folytatta – a Mi Hazánk programja egyedülálló. Az övék az egyetlen ellenzéki párt, amely népszavazást tartana Magyarország uniós tagságáról, bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, hazahozná a magyar honvédeket Afganisztánból és Irakból. „Amelyik vagyonadót vetne ki a milliárdos oligarchákra, eltörölné a képviselők mentelmi jogát, hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt, védené a magzatok életét szívhangjuk meghallgattatásával, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, leállítaná cigányügyi programok finanszírozását, illetve kivonná Magyarországot a strasbourgi bíróság joghatósága alól” – közölte.

– Továbbá szegregálna az oktatásban, bevezetné a szibériai bérrabtartást, visszaállítaná a halálbüntetést, tűzparancsot adna a honvédeknek az erőszakos határsértőkkel szemben és betiltaná az „LMBTQP-felvonulásokat” – sorolta a párt programjának elemeit Novák Előd.

A bemutatkozó jelöltek közül a politikus Szikora István programjának fontos pontjaként említette, hogy védené a balliberális eszméktől az I. kerület kulturális és történelmi örökségét. Grundter András azt tartja fontosnak, hogy álláshalmozó, gyökértelen politikus helyett végre a XII. kerület iránt elkötelezett helyi képviselője legyen a Hegyvidéknek. Nagy Attila a balliberális emlékezetpolitikától védené a II. kerületben élőket. Katona Miklós azért akar dolgozni, hogy idegen szívűek helyett magyar szívű és lelkiségű hazafiak képviseljék Óbudát. Esze Tamás pedig azt hangsúlyozta: képviselővé választása esetén a legfőbb célja a XXII. kerületben, Budafok-Tétény és Albertfalva területén a krónikus munkanélküliség enyhítése, hazai, környezetbarát technológiát alkalmazó tőke bevonásával.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: 2022-es országgyűlési választás, képviselőjelölt, Mi Hazánk


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest