Titkolják el, hogy beoltották őket – nyomatékosan kérték a bírósági alkalmazottakat

Titkolják el, hogy beoltották őket – nyomatékosan kérték a bírósági alkalmazottakat

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fővárosi bírók a hétvégén beoltathatták magukat, de „nyomatékosan kérték” őket, hogy ezt titkolják el – tudta meg Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A politikus birtokába került az erről szóló e-mail. Mint vasárnapi Facebook-bejegyzésében írta, „a fővárosi bírók a hétvégén beoltathatták magukat -–véleményem szerint nagyon helyesen. Csak az orosz vakcinát "választhatták" – véleményem szerint nagyon helytelenül. A nagy botrány az, hogy a FUTBALLbírók információim szerint már régen oltva vannak, "természetesen" Pfizer vakcinával.”

A fővárosi törvényszéken dolgozó bíróknak, titkároknak, ügyintézőknek, jegyzőknek és irodai dolgozóknak szóló felhívás szerint a vezetőség nyomatékos kérése, hogy a Covid–19-es oltásuk lehetőségéről a közösségi médiában semmilyen információt se közöljenek. Emellett pedig rokoni és baráti körben se terjesszék az információt, „miután ismert és természetes jelenség a vakcináláshoz kapcsolódó irigység”.