Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Karácsony támogatja Vona kezdeményezését, hogy a külföldön élő magyarok is szavazhassanak levélben

Szerző: | 2021. március 17., 14:21 | Belföld

Karácsony Gergely fõpolgármester érkezik a Fõvárosi Közgyûlés rendkívüli, a koronavírus-járvány elleni védekezés erõsítéséért összehívott ülésére a Városházán 2020. szeptember 14-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsony Gergely főpolgármester támogatja a kezdeményezést, hogy a külföldön élő magyarok is szavazhassanak levélben, írja az MTI. A főpolgámester szerdán a Facebook-oldalán azt írta: minden nemzet politikai közösség, és ebben a közösségben nem érezheti magát senki másodrangú állampolgárnak. „Arra kell törekednünk, hogy erősítsük a kapcsolatot a külföldre költözött magyarok és az anyaország között” – hangsúlyozta.

HIRDETÉS - AIP

Az „online népszavazást” a napokban indította a Második Reformkor Alapítvány, amely azt kérdezi: „Egyetért-e Ön azzal, hogy a Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező, a szavazás napján külföldön tartózkodó választópolgárok levélben is szavazhassanak az országgyűlési választásokon?” A kezdeményezést elindító alapítvány vezetője Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
HIRDETÉS - AIP

Címkék: 2022-es országgyűlési választás, Karácsony Gergely, levélszavazás, Második Reformkor Alapítvány, online népszavazás, Vona Gábor


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest