Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Székesfehérvár fideszes polgármestere pénzjutalmat ad a szociális dolgozóknak

Szerző: | 2021. március 18., 09:39 | Belföld

Cser-Palkovics András (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Míg a Fidesz-KDNP kormány nem adott eddig extra jutttatást a szociális dolgozóknak a koronavírus-járvány alatti helytállásukért, addig Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere csütörtökön bejelentette, önkormányzatuk egyszeri pénzjutalmat biztosít.

HIRDETÉS - AIP

Kedves Fehérváriak! Immár több mint egy éve tart a járványhelyzet. Mindannyiunk életét érinti ez a rendkívüli időszak,…

Közzétette: Dr. Cser-Palkovics András – 2021. március 17., szerda

A politikus döntése nem meglepő, hiszen már a Magyar Hangnak adott interjújában is arról beszélt tavaly év végén: „A szociális dolgozókat szükséges lenne morális és egzisztenciális értelemben is jobban megbecsülni, pluszjuttatást adni nekik, mert fantasztikus munkát végeznek óriási felelősséggel, és még jó pár nehéz hónap van előttük”.

Most Cser-Palkovics arról írt, a szociális szektor fokozottan nehéz terhelés mellett végzi munkáját, és „bár mindannyian megkapták már a védőoltást, többségük már a másodikat is, a szellemi, fizikai teher a járvány méretei miatt aligha csökkent”. – Személyenként nettó 50 ezer forintot biztosítunk számukra (a részmunkaidős kollégák számára arányosan csökkentett összeggel), ami a járulékokkal együtt összességében 23 millió forintot tesz ki. A jutalmat a márciusi bérekkel együtt fizeti ki az önkormányzat. Példaértékű, ahogy a szociális intézményeinkben dolgozók helytállnak! – írta.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Cser-Palkovics András, jutalom, szociális dolgozók


Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Harmadik egyéni aranyérmét szerezte Tokióban, amivel történelmet írt. A kardvívás a múlt században hat évtizedig igazi magyar sportág volt, Szilágyi Áronnak köszönhetően ismét az lett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest