Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Spíler TV rövid úton megvált Hrutka Jánostól

Szerző: | 2021. március 19., 15:44 | Belföld, Sport

Hrutka János (Fotó: Hrutka János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hrutka János a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy már nem szakkommentátor a Spíler TV-n – vette észre a 24.hu.

HIRDETÉS - AIP

A Ferencváros korábbi labdarúgója három és fél évet töltött a csatornánál, a stúdióbeszélgetésekben és a közvetítésekben is szerepet vállalt. A bejelentésből nem derül ki, hogy miért döntöttek a leváltása mellett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

– Köszönöm szépen Spíler TV ezt a felejthetetlen utazást, köszönöm, hogy felületet biztosítottatok a szárnyalásra, hogy a tapasztalatokat, az állandó küzdeni tudást, a fel nem adást, a pozitív szemléletet átadhattam a fiatalabb generáció számára is az akadémiai előadásaim által. Fontos mérföldkő volt mind– zárta Hrutka a bejelentését.

A 24.hu emlékeztet: Hrutka nem az első, akit egyik pillanatról a másik kitettek a Spíler TV-től, 2018-ban Kele Jánost is indoklás nélkül távolították el a szerkesztőségből. A portál Hrutka Jánost is megkereste, de ő nem kívánt hozzátenni semmit a bejegyzéséhez.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Hrutka János, média, Spíler TV, sport


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest