Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Megbüntette a rendőrség a bicskei fideszes polgármestert az illegálisan szervezett rendezvénye miatt

Szerző: | 2021. március 19., 15:33 | Belföld

Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere és Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: Bálint Istvánné Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megerősítette a rendőrség a Magyar Hang azon értesülését, miszerint a január 2-án a polgármester, Bálint Istvánné (Fidesz-KDNP) által a járványügyi szabályok ellenére Bicskén megrendezett évnyitó koncert és politikai évértékelő miatt indult eljárást lezárták, a felelősséget megállapították és bírságot szabtak ki.

HIRDETÉS - AIP

A rendezvényre sok bicskei elfogadta a polgármester meghívását (erről korábban videót is közölt lapunk), hiszen akkor már hónapok óta tiltottak voltak a tömegrendezvények, és sokaknak hiányzott a közösségi élmény. A polgármesteri invitálás miatt pedig sokan azt gondolhatták, hogy egy, a szigorú szabályok ellenére is megtartható eseményen vesznek részt. A rendezvényre ingyen forralt borral csalogatták a város polgárait.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A rendezvény miatt öt eljárás is indult: egy közigazgatási hatósági eljárás és négy szabálysértési eljárás. Összesen négy személyt büntetett meg az eljárást lefolytató Székesfehérvári Rendőrkapitányság, egy személyt közigazgatási bírsággal, három személyt szabálysértési pénzbírsággal sújtott. „Az elmarasztalt személyek egyike Bicske város polgármestere.” – írta lapunknak küldött levelében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Kérdéseket küldtünk a rendőrség által elmarasztalt polgármesternek, Bálint Istvánnénak, aki február közepén azt ígérte lapunk munkatársának, hogy az eljárás lezárulta után nyilatkozni fog lapunknak, és választ kapunk a kérdéseinkre. Amint reagál a városvezető, közzétesszük azt.

Bálint Istvánné nem egy egyszerű vidéki városvezető, a Felcsút szomszédságában fekvő város, Bicske polgármestere egyben Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége, Kelemen Beatrix televíziócsatornáit üzemeltető cég igazgatóságának is a tagja, ott együtt dolgozik az elítélt adócsaló Hajdú Péter showman-producerrel. Bálintné korábban az Echo Tv igazgatóságának is tagja volt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bálint Istvánné, Bicske, Fidesz, Hajdú Péter, illegális rendezvény, közterületi szeszesital-fogyasztás, Mészáros Lőrinc, Mészárosné Kelemen Beatrix, szabálysértési eljárás, Székesfehérvári Rendőrkapitányság


A komikus, aki körül mindig forr a levegő

A komikus, aki körül mindig forr a levegő

Fia nemierőszak-ügye kapcsán vétette észre magát újra Beppe Grillo egykori politikus, akit az áldozathibáztatás miatt még az általa alapított pártba belépő volt olasz kormányfő is finom kritikával illetett.

Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

Portói csúcs: arccal India felé

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest