Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Belgiumot is előzzük, a világ második legrosszabb halálozási aránya a miénk

Szerző: | 2021. március 24., 09:09 | Belföld

Covid-ellátás az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán 2021. márciusában (Fotó: Kovács Attila/Semmelweis Egyetem)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szerdai 249 áldozattal újabb helyet ugrott előre Magyarország az egymillió lakosra eső halálozási adattal a Worldometers statisztikai oldal listáján. Belgiumot megelőztük, és már csak Csehország áll előttünk ezen a szomorú listán. Magyarországon egymillió lakosra 1965 halálos áldozat jut, Belgium a harmadik helyen áll 1958-cal, míg Csehország az első 2355 halálos áldozattal.

HIRDETÉS - AIP

A listán előttünk áll még Gibraltár, de az nem önálló ország, valamint San Marino törpeállam is, de utóbbinál az alig 34 ezres lakosságszám miatt torz a statisztika. A mai adatok után elmondható: Magyarországon minden 16. ember bizonyítottan megfertőződött az új típusú koronavírussal és minden 508. belehalt a fertőzés okozta szövődményekbe.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus-járvány, Magyarország, statisztika


Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest