Telex: Eltűnt a belga hírportálokról a Szájer elfogásáról készült felvétel

Telex: Eltűnt a belga hírportálokról a Szájer elfogásáról készült felvétel

Szájer József reagál Trócsányi László bizottsági meghallgatására (Fotó: Arató László / Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda estére több belga médium honlapjáról is eltűnt az az öt perces előzetes, amelyen az volt látható, ahogy Szájer Józsefet a hírhedtté vált illegális brüsszeli orgiáról való menekülési kísérlete után vonják kérdőre a rendőrök az utcán – írja a Telex.

A lap felidézi, tudomások alapján a videó szerdán napközben három belga portálra került ki. Mint sorra veszik, az eredeti tévécsatornának, a VTM-nek a cikke mostanra egyszerűen 404-re mutat, egy  másiknál a beágyazott videót vették le, ott az mutat 404-re, miközben a cikk még megvan. A Telex szerint a harmadik oldalon még elérhető az előzetes, ám Szájert onnan kivágták.

A Telex megjegyezte, keresték a belga tévécsatornát a felvétellel kapcsolatban még napközben, de egyelőre nem válaszoltak nekik.

Szájer József ugyanakkor megszólalt az ügyről, többek közt arról írt közleményében, miután lemondott EP-képviseli mandátumáról, ő már nem közszereplő, és ennek tiszteletben tartását elvárja.