Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Hazugságvizsgálónak vetette alá magát Fekete-Győr András

Szerző: | 2021. március 26., 22:02 | Belföld

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke (Fotó: Magyar Hang / Halász Nóra)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum miniszterelnök-jelöltje arról ír a közösségi oldalán, hogy még soha egyetlen magyar politikus sem vetette magát alá hazugságvizsgálónak, de ő ezt megteszi, méghozzá azért, mert bántja, hogy a politikusokról a többségnek tolvaj, csaló, hazug személyiségek jut eszébe.

HIRDETÉS - AIP

– Én sem vagyok tökéletes, ahogy senki sem az, vannak hibáim, hiányosságaim, de nem lopok, nem csalok, és nem hazudok – szögezi le az ellenzéki politikus, aki néhány napja, ugyancsak a Facebookon lengette be a szokatlan akciót.

– Tudom, hogy jó néhányan azt gondoljátok, hogy ez az egész poligráfos vizsgálat egy tessék-lássék. Nagyon nem az! A vizsgálatot egy több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező, profi hazugságvizsgáló szakember végezte. Szakmai hitelességét kockáztatja, már csak ezért is a szakma követelményeinek megfelelően járt el – írta Fekete-Győr András, majd megígérte, hogy hamarosan megmutatja a részleteket is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fekete-Győr András, hazugságvizsgáló, Momentum


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest