Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kásler Miklós: Meg se rendültünk, Lombardia összeomlott

Szerző: | 2021. március 29., 08:36 | Belföld

Kásler Miklós (Fotó: Kásler Miklós Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meg se rendültünk, Lombardia összeomlott – válaszolta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere vasárnap este a Bayer Showban, a Hír Tv-n arra a műsorvezetői „kérdésre”, hogy az ellenzék szerint „összeomlott az egészségügy”. A miniszter szerint ez nem igaz, és nem is fog előfordulni, hogy bármi baj legyen a kórházakban a koronavírus-járvány következtében.

HIRDETÉS - AIP

Kásler Miklós azt is mondta, hogy felszereltségben és struktúrában a magyar egészségügy Európa legjobbjai közé tartozik, ezért csak akkor nem fog helytállni, ha valami „különleges katasztrófa” történik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

„A brit mutáns már jelen volt decemberben és januárban is” – mondta Kásler Miklós. Eddig Müller Cecília arról beszélt, hogy az januárban jelent meg Magyarországon.

A miniszter elismerte, hogy a magyar halálozási adatok valóban magasak, de volt, amikor a magyar adatok a világon a legjobbak közé tartoztak. Szerinte majd a járvány végén lehet pontosan felmérni, hogy melyik ország, hogy teljesített. Az eltávozottak száma megduplázódott volna három-négy hét alatt – válaszolta arra a kérdésre, hogy mi lett volna, ha februárban nyit a kormány.

Szerinte legkorábban május végén, június elején lehet nyitni, ha nem jön közbe valami, például egy új vírusmutáció. Úgy vélte, így is az elsők között fog Magyarország a szigorításokon enyhíteni.

(24.hu)

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Kásler Miklós, koronavírus


Portói csúcs: arccal India felé

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest