Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Bakondi: Jelentősen drágult az embercsempészek díja

Szerző: | 2021. március 31., 09:41 | Belföld

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart Kelebia közelében, a magyar-szerb határon, az ideiglenes biztonsági határzárnál 2020. december 18-án. Mögöttük Imre István ezredes, a MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék parancsnoka és Talabos Tibor ezredes HM. Idén, az elmúlt három évhez képest lényegesen több, mintegy 42 ezer határsértőt és 460 embercsempészt fogtak el (fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szigorúbb határellenőrzés miatt jelentősen drágult az embercsempészek díja, a korábbi árak akár tízszeresét is elkérik a csempészek a migránsoktól – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán a közszolgálati M1 csatornán. Bakondi György azt mondta, hogy az üzletág hatalmas bevételeket produkál.

HIRDETÉS - AIP

Mint elmondta, idén eddig 221 embercsempész ellen indítottak eljárást Magyarországon. Az MTI által is idézett Bakondi György arról is beszélt: csaknem 23 ezer illegális határátlépőt fogtak el idén a magyar határokon és az országban.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bakondi György, embercsempészet, illegális migráció


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest