Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nem jött meg a vakcina, lemondták az oltást

Szerző: | 2021. április 06., 16:46 | Belföld

Lenner Pálma ápoló beolt egy pedagógust a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinával 2021. április 1-jén (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több, oltásra várakozó ember április 7-re, szerdára előjegyzett időpontját is lemondták kedden arra hivatkozva, hogy nem jött meg a várt Moderna vakcina – értesült lapunk. Az egyik érintett a Magyar Hangnak azt mondta: a háziorvosa asszisztense hívta fel kedden azzal, hogy ne menjen holnap a szekszárdi oltópontra, mert nem érkezett meg a várt oltóanyag. Az illető második oltását kapta volna szerdán, amire egy hónapja jegyezték elő. Az asszisztens szerint a héten várhatóan megérkezik majd a szállítmány, és remélhetőleg napokon belül új időpontot kaphatnak azok, akiknek most elmarad az oltásuk.

HIRDETÉS - AIP

Lapunk az esettel kapcsolatban kérdéseket küldött az Operatív Törzsnek. Többek között arra lennénk kíváncsiak, hogy máshol is volt-e probléma az oltóanyagok érkezésével, szállításával, milyen típusú oltóanyagok nem érkeztek meg időre, hány ember oltása marad el és mikor pótolják ezeket. Amennyiben válaszuk megérkezik, cikkünket természetesen frissítjük.

Frissítés: Cikkünk megjelenése és az Operatív Törzsnek elküldött kérdéseink után másfél órával felhívták a háziorvosi rendelőből az egyik érintettet, hogy mégis sikerült valahonnan szerezniük néhány adag vakcinát, úgyhogy jöjjön el az szerdai időpontra oltásra.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, koronavírus-vakcina, oltás, Szekszárd


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest