Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Tűz ütött ki a Szent Margit Kórházban – életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy idős beteg

Szerző: | 2021. április 06., 06:11 | Belföld

Tűzoltók a fővárosi Szent Margit Kórházban, ahol tűz volt az egyik kórteremben 2021. április 6-án (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tűz volt a Szent Margit Kórház egyik kórtermében, az esethez nagy erőkkel vonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik rövid idő alatt eloltották a lángokat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel kedden hajnalban.

HIRDETÉS - AIP

A tájékoztatás szerint a berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren az egyik kórteremben a III. kerületi Bécsi úton található kórházban, amelynek érintett szintjét kiürítették.

Mint a Telex észrevette, a rendőrség közleményt adott ki az ügyben (igaz, nem nevesítették az intézményt), eszerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság járőrei elsők között értek a helyszínre. Az égő kórteremből Ondó Dénes és Pénzes János törzsőrmesterek egy 73 éves beteget hoztak ki. Az idős ember az elsődleges adatok szerint életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, az egyik rendőrt enyhe füstmérgezéssel a helyszínen látták el. A tűzoltók és a rendőrök összesen 37 embert kísértek ki a kórház földszintjéről.

A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz nem terjedt át több kórteremre.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Szent Margit Kórház, tűz


Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest