Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kásler Miklós: Jókedvűen, fáradtan, de lelkesen dolgoznak az Infektológiai Intézetben

Szerző: | 2021. április 10., 11:45 | Belföld

Forrás: Kásler Miklós Facebook-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere felkereste a Covid-ellenes küzdelem első vonalában küzdő Országos Infektológiai Intézetet a Szent László Kórházban, hogy megnézze a leterheltséget, a betegforgalmat és az intenzív osztályt, valamint beszélgessen a kollégáival. Erről videót is készítettek.

HIRDETÉS - AIP

Az intézet egy év óta rendkívül nehéz körülmények között dolgozik, ők vezették be a koronavírussal kapcsolatos protokollokat, részt vettek a klinikai kutatásokat, ezzel indokolta, hogy miért tartotta fontosnak, hogy meglátogassa az intézményt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

„Nagyon jó benyomásokat kaptam, ugyanis a kórházi kapacitások nem merültek ki a harmadik hullám legnehezebb időszakában sem. Ugyan magas terheléssel dolgoznak, de jókedvűen, fáradtan, de lelkesen” – mondta a kis videóban. Szerinte ez a garancia arra, hogy a harmadik hullám legnehezebb részén is túljussunk ebben az intézményben és a magyar egészségügy egészében is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: egészségügy, intenzív osztály, Kásler Miklós, koronavírus


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest