Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Gyurcsány: Oltásellenes a dédnagymamátok térdkalácsa

Szerző: | 2021. április 11., 09:38 | Belföld

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a 2021. január elsejei bejegyzésének fényképén (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Oltásellenes a dédnagymamátok térdkalácsa. Ahogy látom, épp ellenkezőleg. A Publicus-intézet friss kutatása szerint az ellenzéki szavazóknál nagyobb az oltási hajlandóság.Ezért is Gyurcsány a hibás? – erről írt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök.

HIRDETÉS - AIP

Azzal folytatta: „Hogy pont a ti világotok hisz kevésbé a vakcinában, a normalitásban. Persze szerintetek lehet, hogy két ima Orbánért jobb, mint egy oltás, de mi nem ezt gondoljuk. Inkább regisztráljátok az oltásra. Mert az a megoldás.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A kormánypártok rendszeresen oltásellenességgel vádolják az ellenzéket, legutóbb Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyébként KDNP-s államtitkára tette ezt vasárnap. – Ha a védekezésben részt vevők közül bárki hallgatott volna Gyurcsány Ferencre, akkor ma már több mint egymillió emberrel kevesebben lennének beoltva, vagyis ennyivel többen lennének kitéve a koronavírus-fertőzés kockázatának, valamint többen is betegedtek és hunytak volna el – mondta a kormánypárti politikus.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fidesz, Gyurcsány Ferenc, koronavírus, oltás, vakcina


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest