Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Gyurcsányt emlegetve reagált a kormány arra, hogy Fekete-Győr Orbánnal közösen állt volna ki az oltások mellett

Szerző: | 2021. április 11., 14:25 | Belföld

Orbán Viktor aláírta az ország lezárását szabályozó rendeleteket (Fotó: Orbán Viktor/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől! – a Kormányzati Tájékoztatási Központ így reagált válaszul arra, hogy a Momentum miniszterelnök-jelöltje, Fekete-Győr András felszólította Orbán Viktort, közös videóban kampányoljanak a védőoltások beadatásának fontossága mellett.

HIRDETÉS - AIP

Azzal folytatták: „Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!”

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Fekete-Győr vasárnap jelezte, ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, csináljanak úgy, „mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására”. A kormányzat reakciója már csak azért is érdekes, mert rendszeresen oltásellenességgel vádolják az ellenzéket.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc, koronavírus, oltás, Orbán Viktor, vakcina


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest