Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kevesebb Szputnyik V érkezik, mint azt Szijjártó eredetileg bejelentette

Szerző: | 2021. április 13., 21:20 | Belföld

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2021. április 12-én Százhalombattán, a Novochem Kft. raktárkomplexumának átadásán (Forrás: Szijjártó Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem 140 ezer, csak 120 ezer Szputnyik V oltás érkezik Magyarországra – derül ki Szijjártó Péter külügyminiszter közösségi oldaláról. A miniszter még kedden este arról posztolt, 140 ezer adag jön, de később 120 ezerre módosította bejegyzését.

HIRDETÉS - AIP

Mint a 444 felhívja a figyelmet, eleve nem 140 ezer, hanem 250 ezer második körös Szputnyiknak kellett volna érkeznie most. Ezt arra hivatkozva állítják: ennek oka, hogy az első körös adagját az oroszok leszállították már március 21-én, de 250 ezer adagot. Eddig összesen egyébként több mint 1,2 millió adag vakcina érkezett az oroszoktól.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Érdekesség, hogy eközben a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel azt közölte: csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra. Mint írták, kedden megérkezett a 17. – több mint 250 ezer adag koronavírus elleni oltóanyagot tartalmazó – szállítmány Magyarországra.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Szijjártó Péter, Szputnyik V


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest