Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Borult, csapadékos időt hoz a szerda

Szerző: | 2021. április 14., 05:30 | Belföld

(Fotó: Wald1siedel)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Délutánig borult lesz az ég szerdán, majd a délnyugati, nyugati tájakon felszakadozhat a felhőzet – írja az Országos Meteorológai Szolgálat előrejelzése.

HIRDETÉS - AIP

A Dunántúlon a déli órákra, az ország középső sávjában délutánra szűnik meg a vegyes halmazállapotú csapadék, ezt követően csak néhány zápor lehet. Az ország keleti harmadán azonban estig ismétlődően valószínű eső, havas eső, hó. Az északi, északnyugati szelet a Dunántúl legnagyobb részén és a Zempléni-hegység körül viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul, a nyugati, délnyugati megyékben a magasabb értékekkel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az Időkép szerint szerdán kettősfronti hatás várható, így fejfájás, migrén, görcsös-, valamint gyulladásos panaszok, dekoncentráltság, tompaság, alvászavar, vérnyomásproblémák és ízületi panaszok egyaránt jelentkezhetnek. A szeles idő tovább fokozhatja a fejfájást, ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat. Megterhelő nap vár a szívbetegekre és az idősekre, így ők lehetőleg kerüljék a nehéz fizikai megterhelést. A sokfelé borongós, csapadékos idő rossz hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: időjárás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest