Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Fekete-Győr András szerint az MSZP-s Mesterházy Attila a Fidesz vamzere, a politikus szerint „butaság” a vád

Szerző: | 2021. április 15., 12:38 | Belföld

Mesterházy Attila (Fotó: Mesterházy Attila / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezúttal Fekete-Győr András, a Momentum pártelnöke, egyben miniszterelnök-jelöltje lesz a Gulyás Márton neve által fémjelzett Partizán vendége, a beszélgetésből a csatorna egy rövid részletet közölt előzetesként.

HIRDETÉS - AIP

Ebben Fekete-Győr többek közt arról beszélt: az, hogy korábban arról beszéltek, le kell számolni az elmúlt 30 év összes politikusával, az utólag „egy erősen naiv kijelentés volt”. A felvetésre, hogy korábban azt is mondta: MSZP = Fidesz, úgy reagált a politikus: „Mesterházy Attila = Fidesz”. Itt a műsorvezető visszakérdez, hogy úgy érti-e, Mesterházy a Fidesz vamzere-e az MSZP-ben, amire a Momentum vezetője azt mondja: „„hát az elmondások szerint igen”. Azt pedig abszolút „no-go-nak” nevezte, hogy Mesterházy a közös ellenzéki listán legyen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Végül azt is mondja Fekete-Győr, ha nincs online előválasztás, „akkor benne van a pakliban, hogy nem veszünk részt rajta”.

Mesterházy meglepődött

A Magyar Hang megkeresésére Mesterházy Attila, azt mondta a vamzer-vád kapcsán: soha életében nem beszélt személyesen Fekete-Győr Andrással, és meglepődött a kijelentésén, amit egyébként így minősített: „ez butaság”. A 2022-es választás kapcsán pedig annyit mondott: tervezi a részvételt rajta.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fekete-Győr András, Fidesz, Mesterházy Attila, Momentum, MSZP


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest