Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Üzent a már 50 napja lélegeztetőgépen lévő fideszes Bányai Gábor családja: Mindenki vegye fel az oltást!

Szerző: | 2021. április 15., 17:01 | Belföld

Fotó: Bányai Gábor országgyűlési képviselő/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma 50 napja, hogy Édesapánk lélegeztetőgépre került. Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk – erről számolt be a Fidesz koronavírussal küzdő parlamenti képviselőjének, Bányai Gábornak a családja.

HIRDETÉS - AIP

Mint írták, a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek hittel teli kitartó munkájának, „valamint az Önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult”. Hozzátették: „A koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, az általa okozott károk miatt viszont jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze!”

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

– Az elmúlt 50 nap tapasztalatával arra kérünk mindenkit, hogy ahogyan Édesapánk is írta, regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen az a rémálom, amin Édesapánk és mellette sok ezer magyar ember megy keresztül. Kérjük továbbra is segítsék imáikkal Édesapánk és minden beteg gyógyulását! – kérte a család. Közleményüket azzal zárták: „Szeretünk Apa! Meg fogsz gyógyulni!”

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bányai Gábor, koronavírus, oltás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest