Üzent a már 50 napja lélegeztetőgépen lévő fideszes Bányai Gábor családja: Mindenki vegye fel az oltást!

Üzent a már 50 napja lélegeztetőgépen lévő fideszes Bányai Gábor családja: Mindenki vegye fel az oltást!

Fotó: Bányai Gábor országgyűlési képviselő/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma 50 napja, hogy Édesapánk lélegeztetőgépre került. Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk – erről számolt be a Fidesz koronavírussal küzdő parlamenti képviselőjének, Bányai Gábornak a családja.

Mint írták, a kiskunhalasi, majd a szegedi orvosok és nővérek hittel teli kitartó munkájának, „valamint az Önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult”. Hozzátették: „A koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, az általa okozott károk miatt viszont jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze!”

– Az elmúlt 50 nap tapasztalatával arra kérünk mindenkit, hogy ahogyan Édesapánk is írta, regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen az a rémálom, amin Édesapánk és mellette sok ezer magyar ember megy keresztül. Kérjük továbbra is segítsék imáikkal Édesapánk és minden beteg gyógyulását! – kérte a család. Közleményüket azzal zárták: „Szeretünk Apa! Meg fogsz gyógyulni!”