Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elhunyt Köteles László, Komlóska volt polgármestere

Szerző: | 2021. április 16., 22:58 | Belföld

Gyertya (Fotó: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mély megrendüléssel vettük tudomásul, hogy elhunyt Köteles László, az Új Kezdet Párt volt tagja. Emlékét kegyelettel megőrizzük! – adta hírül Facebook-oldalán a Gémesi György által fémjelzett párt.

HIRDETÉS - AIP

Köteles László, Komlóska egykori polgármestere az után került az országos politika figyelme középpontjába, hogy a 2018-as országgyűlési választások során nem kapott meg a mandátumot. Ugyanis ekkor az Új Kezdet Párt színeiben indult. Amikor Gémesi György listavezetőként lemondott a parlamenti mandátumáról (mivel Gödöllő polgármesetere maradt), átadta a listán szereplő következőnek. Ezt követően Köteles bejelentette kilépését a pártból.

Később a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítója, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei koordinátora volt, illetve a megyei közgyűlés tagja. Hosszan tartó betegséget követően adta fel szervezete a küzdelmet.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Köteles László


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest